Alege sa lucrezi cu profesionisti in imobiliare
Agentie imobiliara premium in Craiova

    Inchirieri apartamente

320 € / lună

ELEGANT IMOBILIARE propune spre inchiriere un apartament cu 2 camere, semidecomandat, confort 1 si este situat pe Bld. Nicolae Titulescu, zona Scoala 12. Locuinta este moderna mobilata si utilata complet. Apartamentul este pozitionat la etajul 3 intr-un imobil cu 4 nivele. Incalzirea pe timpul iernii se face prin termoficare. Va asteptam la vizionare!

250 € / lună

EELEGANT propune spre inchiriere o garsoniera, decomandata si este situata in cartierul Rovine, zona Posta. Locuinta este modesta, mobilata si utilata complet. Garsoniera este pozitionata la etajul 6 intr-un imobil cu 8 nivele si blocul dispune de lift. Incalzirea pe timpul iernii se face prin termoficare cu repartitoare. Va asteptam la vizionare!

243 € / lună

ELEGANT IMOBILIARE propune spre inchiriere o garsoniera, decomandata si este situata in cartierul Valea Rosie, zona Restaurant Dacia. Locuinta este modesta, mobilata si utilata complet. Garsoniera este pozitionata la etajul 1 intr-un imobil cu 4 nivele, avand aer conditionat. Incalzirea pe timpul iernii se face prin termoficare. Va asteptam la vizionare!

280 € / lună

Elegant Imobiliare propune spre inchiriere o garsoniera, semidecomandata, situata in cartierul 1 Mai, zona Ciuperca Garsoniera este pozitionata la etajul 3 intr-un imobil cu 4 nivele. Locuinta are mobila moderna si este utilata complet. Baia are gresie si faianta moderna. Incalzirea se face prin termoficare cu repartitoare Perioada minima de inchiriere este de 1 an. Va asteptam la vizionare...

250 € / lună

ELEGANT IMOBILIARE propune spre inchiriere o garsoniera, decomandata si este situata in cartierul George Enescu, zona Liceul de Chimie. Locuinta este modesta, mobilata si utilata complet. Garsoniera este pozitionata la etajul 1 intr-un imobil cu 4 nivele. Incalzirea pe timpul iernii se face cu centrala termica. Va asteptam la vizionare!

250 € / lună

ELEGANT IMOBILIARE propune spre inchiriere un apartament cu 2 camere, decomandat si este situat in cartierul Craiovita, zona Orizont. Locuinta este modesta, mobilata si utilata complet. Apartamentul este pozitionat la etajul 10 intr-un imobil cu 10 nivele, avand lift. Incalzirea pe timpul iernii se face cu centrala termica. Liber incepand cu 01.03.2024. Va asteptam la vizionare!

243 € / lună

ELEGANT IMOBILIARE propune spre inchiriere o garsoniera, semidecomandata si este situata in cartierul Craiovita, zona Segarcea. Locuinta este modesta, mobilata si utilata complet. Garsoniera este pozitionata la etajul 2 intr-un imobil cu 4 nivele. Incalzirea pe timpul iernii se face cu centrala termica. Va asteptam la vizionare!

300 € / lună

ELEGANT IMOBILIARE propune spre inchiriere o garsoniera si este situata in cartierul 1 Mai, zona Sara. Locuinta este de lux mobilata si utilata complet. Imobilul este pozitionat la parter intr-un imobil cu 2 nivele, avand aer conditionat. Blocul a fost recent construit si beneficiati de toate atuurile unui bloc nou: centrala termica proprie, izolatie termica exterioara a blocului si toate utili...

300 € / lună

ELEGANT IMOBILIARE propune spre inchiriere un apartament cu 2 camere, decomandat si este situat in cartierul 1 Mai, zona Insula. Locuinta este modesta, mobilata si utilata complet. Apartamentul este pozitionat la etajul 2 intr-un imobil cu 4 nivele. Incalzirea pe timpul iernii se face cu centrala termica. Va asteptam la vizionare!

162 € / lună

ELEGANT IMOBILIARE propune spre inchiriere o garsoniera, decomandata si este situata in cartierul 1 Mai, zona Statia de Taxi. Locuinta este modesta, mobilata si utilata complet. Garsoniera este pozitionata la etajul 4 intr-un imobil cu 4 nivele, avand aer conditionat. Incalzirea pe timpul iernii se face cu centrala termica. Va asteptam la vizionare!

250 € / lună

ELEGANT IMOBILIARE propune spre inchiriere o garsoniera, decomandata si este situata Ultracentral, zona ING. Locuinta este modesta, mobilata si utilata complet. Garsoniera este pozitionata la etajul 5 intr-un imobil cu 5 nivele, avand aer conditionat. Pentru uscat rufe se pune la dispoziție suport rufe și terasa. Incalzirea pe timpul iernii se face cu centrala termica. Va asteptam la vizionare

310 € / lună

Elegant Imobiliare propune spre inchiriere un apartament cu 2 camere, semidecomandat, situat in cartierul Rovine, zona Wiessana. Apartamentul este pozitionat la etajul 3 intr-un imobil cu 4 nivele. Locuinta are mobila moderna si este utilata complet. Baia are gresie si faianta moderna. Incalzirea pe timpul iernii se face prin termoficare. Perioada minima de inchiriere este de 1 an. Costur...

300 € / lună

ELEGANT IMOBILIARE propune spre inchiriere o garsoniera, decomandata si este situata in cartierul Brazda, zona Regia de Tutun. Locuinta este moderna, mobilata si utilata complet. Garsoniera este pozitionata la etajul 2 intr-un imobil cu 4 nivele. Incalzirea pe timpul iernii se face prin termoficare cu repartitoare. Va asteptam la vizionare!

345 € / lună

ELEGANT IMOBILIARE propune spre inchiriere un apartament cu 2 camere, decomandat si este situat in cartierul Brazda, zona Consul. Locuinta este moderna, mobilata si utilata complet. Apartamentul este pozitionat la parter intr-un imobil cu 4 nivele. Incalzirea pe timpul iernii se face cu centrala termica. Va asteptam la vizionare!

283 € / lună

Elegant Imobiliare propune spre inchiriere un apartament cu 2 camere, decomandat, situat pe Calea Severinului, zona Casa Shaorma Apartamentul este pozitionat la etajul 4 intr-un imobil cu 4 nivele, avand aer conditionat. Locuinta are mobila moderna si este utilata complet. Baia are gresie si faianta moderna. Incalzirea pe timpul iernii se face cu centrala termica. Perioada minima de inchirier...