Alege sa lucrezi cu profesionisti in imobiliare
Agentie imobiliara premium in Craiova

Spatiu comercial, subsol, parter si etaj, 500 mp, constructie noua, Universitate

Craiova - Ultracentral 5,000 € / lună
ID P18587
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide

Descriere

Elegant Imobiliare ofera spre inchiriere un spatiu comercial cu vad foarte ridicat si este situat in zona ultracentrala, in apropiere de Universitate.
Spatiul este pretabil pentru diverse activitati comerciale: banca, clinica medicala, farmacie, showroom etc.

Suprafata utila oferita spre inchiriere este de 500 mp.
Spatiul are 2 intrari, 1 cale de acces fiind pentru spatiul de la etaj si 1 intrare principala.

Este compus din subsol + parter + etaj + terasa.
Spre inchiriere se ofera parterul si etajul atat separat, cat si impreuna (la pachet), subsolul fiind disponibil spre inchiriere doar pentru cazul inchirierii impreuna (la pachet), dupa cum urmeaza:

1. Parterul are o suprafata utila de 245,37 mp si este compus din:

- 1 incapere spatioasa in forma de dreptunghi (sala);
- 1 bucatarie;
- magazie;
- 1 birou;
- 1 hol;
- 2 spalatoare;
- 4 spatii sanitare.

2. Etajul are o suprafata utila de 245,35 mp si este compus din:

- 1 incapere spatioasa in forma de dreptunghi (sala);
- 1 bucatarie;
- magazie;
- 1 birou;
- 1 oficiu;
- 1 hol;
- 2 spalatoare;
- 4 spatii sanitare.

Incalzirea pe timpul iernii se face prin centrala termica pe gaze si beneficiati de curent electric (fotovoltaice - pasant) si alarma.
Contorizarea apei se poate face prin apometre, la cerere. Pana atunci decontarea cheltuielilor se va face in procent de 50%.
Contorizarea consumului de gaze la centrala termica se face pe toata cladirea, dar se intentioneaza instalarea de pompe pe caldura si va fi contorizare separata. Pana atunci decontarea cheltuielilor se va face in procent de 50%.

Costurile totale de inchiriere sunt: 1 luna chiria + 1 luna garantia + 50% din chirie comisionul agentiei Elegant Imobiliare.
Garantia reprezinta o masura de precautie pentru proprietar in cazul neplatii utilitatilor sau a stricaciunilor din imobil si se va returna la sfarsitul perioadei contractuale.

Inaintea vizionarii imobilului se va semna un contract de vizionare si de aceea va rugam sa aveti un buletin la dumneavoastra.
Contractul de vizionare va obliga la plata comisionului catre agentie doar in cazul incheierii contractului de inchiriere si orice legatura cu proprietarul se va realiza doar prin intermediul agentiei imobiliare.

Pentru orice intrebare, nelamurire sau vizionarea imobilului prezentat, va rugam sa ne contactati de luni pana vineri intre orele 09:00 si 18:00.

Facilitati

  • Calorifere
  • CATV