Alege sa lucrezi cu profesionisti in imobiliare
Agentie imobiliara premium in Craiova

    Inchirieri

300 € / lună

ELEGANT IMOBILIARE propune spre inchiriere un apartament cu 3 camere, semidecomandat, confort 2 si este situat in cartierul Craiovita, zona Parculet Orizont. Locuinta este modesta, mobilata si utilata complet. Apartamentul este pozitionat la etajul 2 intr-un imobil cu 4 nivele. Incalzirea pe timpul iernii se face cu centrala termica. Va asteptam la vizionare!

250 € / lună

ELEGANT IMOBILIARE propune spre inchiriere un apartament cu 2 camere, decomandat si este situat in cartierul 1 Mai, zona Ciuperca. Locuinta este modesta,mobilata si utilata complet. Apartamentul este pozitionat la etajul 8 intr-un imobil cu 10 nivele, avand lift si aer conditionat. Incalzirea pe timpul iernii se face prin termoficare cu repartitoare. Va asteptam la vizionare!

450 € / lună

ELEGANT IMOBILIARE propune spre inchiriere un apartament cu 3 camere, decomandat si este situat in cartierul 1 Mai, zona Ciuperca. Locuinta este moderna, mobilata si utilata complet. Apartamentul este pozitionat la etajul 4 intr-un imobil cu 4 nivele, avand aer conditionat. Incalzirea pe timpul iernii se face cu centrala termica. Va asteptam la vizionare!

450 € / lună

ELEGANT IMOBILIARE propune spre inchiriere un apartament cu 3 camere, decomandat si este situat in cartierul Lapus, zona Camin nr 10. Locuinta este moderna, mobilata si utilata complet. Apartamentul este pozitionat la etajul 4 intr-un imobil cu 4 nivele, avand aer conditionat. Incalzirea pe timpul iernii se face cu centrala termica. Va asteptam la vizionare!

500 € / lună

ELEGANT IMOBILIARE propune spre inchiriere un apartament cu 3 camere, decomandat si este situat pe Calea Bucuresti, zona Mc Donald's. Locuinta este moderna, mobilata si utilata complet. Apartamentul este pozitionat la etajul 2 intr-un imobil cu 7 nivele, avand lift si aer conditionat. Incalzirea pe timpul iernii se face cu centrala termica. Va asteptam la vizionare!

450 € / lună

Agentia Elegant Imobiliare ofera spre inchiriere un apartament cu 2 camere, decomandat, situat in cartierul Craiovita Noua, zona Carrefour Apartamentul este pozitionat la etajul 1 al unui imobil cu 4 nivele. Imobilul este mobilat modern si utilat complet. Baia are gresie si faianta moderna. Incalzirea pe timpul iernii se face cu centrala termica. Perioada minima de inchiriere este de 1 an. ...

300 € / lună

ELEGANT IMOBILIARE propune in exclusivitate spre inchiriere un apartament cu 2 camere, decomandat si este situat in cartierul Craiovita, zona Kaufland. Locuinta este mobilata modern si utilata complet. Imobilul este pozitionat la etajul 5 intr-un imobil cu 5 nivele, avand balcon si aer conditionat. Liber incepand cu 01.04.2024. Blocul a fost recent construit si beneficiati de toate atuurile un...

202 € / lună

ELEGANT IMOBILIARE propune spre inchiriere o garsoniera, decomandata si este situata in cartierul George Enescu, zona Win. Locuinta este modesta, mobilata si utilata complet. Garsoniera este pozitionata la etajul 4 intr-un imobil cu 4 nivele. Incalzirea pe timpul iernii se face cu centrala termica. Va asteptam la vizionare!

350 € / lună

ELEGANT IMOBILIARE propune spre inchiriere un apartament cu 2 camere, decomandat si este situat in cartierul George Enescu, zona Liceul Energetic. Locuinta este moderna, mobilata si utilata complet. Apartamentul este pozitionat la etajul 3 intr-un imobil cu 4 nivele. Incalzirea pe timpul iernii se face prin termoficare. Va asteptam la vizionare!

182 € / lună

ELEGANT IMOBILIARE propune spre inchiriere o garsoniera, decomandata si este situata in cartierul Brazda, zona Rendez Vous. Locuinta este modesta, mobilata si utilata complet. Garsoniera este pozitionata la etajul 3 intr-un imobil cu 4 nivele, avand aer condiitonat. Incalzirea pe timpul iernii se face cu centrala termica. Va asteptam la vizionare!

303 € / lună

ELEGANT IMOBILIARE propune spre inchiriere un apartament cu 2 camere, decomandat si este situat in cartierul Lapus, zona Electroputere Mall. Locuinta este moderna, mobilata si utilata complet. Apartamentul este pozitionat la etajul 1 intr-un imobil cu 8 nivele, avand lift si aer conditionat. Incalzirea pe timpul iernii se face prin termoficare cu repartitoare. Va asteptam la vizionare!

270 € / lună

ELEGANT IMOBILIARE propune spre inchiriere un apartament cu 2 camere, semidecomandat, confort 1 si este situat in cartierul Brazda, zona Liceul Pedagogic. Locuinta este modest mobilata si utilata complet. Apartamentul este pozitionat la etajul 8 intr-un imobil cu 10 nivele, avand lift. Incalzirea pe timpul iernii se face prin termoficare. Va asteptam la vizionare!

300 € / lună

ELEGANT IMOBILIARE propune spre inchiriere un apartament cu 2 camere, decomandat si este situat in cartierul 1 Mai, zona Ciuperca. Locuinta este modesta, mobilata si utilata complet. Apartamentul este pozitionat la etajul 3 intr-un imobil cu 10 nivele, avand lift. Incalzirea pe timpul iernii se face cu centrala termica. Va asteptam la vizionare!

210 € / lună

ELEGANT IMOBILIARE propune spre inchiriere o garsoniera, semidecomandata si este situata in cartierul Valea Rosie, zona Lidl. Locuinta este modesta, mobilata si utilata complet. Garsoniera este pozitionata la etajul 5 intr-un imobil cu 8 nivele si blocul dispune de lift. Incalzirea pe timpul iernii se face prin termoficare cu repartitoare. Va asteptam la vizionare!

450 € / lună

ELEGANT IMOBILIARE propune spre inchiriere un apartament cu 2 camere, decomandat si este situat Ultracentral, zona Mercur. Locuinta este moderna, mobilata si utilata complet. Apartamentul este pozitionat la etajul 2 intr-un imobil cu 6 nivele, avand lift si aer conditionat. Incalzirea pe timpul iernii se face cu centrala termica. Va asteptam la vizionare!