Alege sa lucrezi cu profesionisti in imobiliare
Agentie imobiliara premium in Craiova

    Inchirieri garsoniera

220 € / lună

ELEGANT IMOBILIARE propune spre inchiriere o garsoniera, decomandata si este situata in cartierul Lapus Arges, zona Sucpi. Locuinta este modesta, mobilata si utilata complet. Garsoniera este pozitionata la etajul 2 intr-un imobil cu 4 nivele. Incalzirea pe timpul iernii se face prin termoficare cu repartitoare. Va asteptam la vizionare!

250 € / lună

ELEGANT IMOBILIARE propune in exclusivitate spre inchiriere o garsoniera decomandata, spatioasa si este situata aproape de Calea Severinului, in zona Casa Shaorma. Locuinta este de moderna mobilata si utilata complet, inclusiv aer conditionat. Imobilul este pozitionat la etajul 3 intr-un imobil cu 3 nivele, avand acoperis cu pod. Blocul a fost recent construit si beneficiati de toate atuurile u...

202 € / lună

Agentia Elegant Imobiliare ofera spre inchiriere o garsoniera, decomandata, situata in cartierul Lapus Arges, zona Sucpi. Garsoniera este pozitionata la etajul 2 al unui imobil cu 4 nivele. Imobilul este mobilat modest si utilat complet. Baia nu are gresie si faianta modesta. Incalzirea pe timpul iernii se face prin termoficare. Va asteptam la vizionare!

210 € / lună

ELEGANT IMOBILIARE propune spre inchiriere o garsoniera, semidecomandata si este situata in cartierul Valea Rosie, zona Lidl. Locuinta este modesta, mobilata si utilata complet. Garsoniera este pozitionata la etajul 5 intr-un imobil cu 8 nivele si blocul dispune de lift. Incalzirea pe timpul iernii se face prin termoficare cu repartitoare. Va asteptam la vizionare!

250 € / lună

Agentia Elegant Imobiliare ofera spre inchiriere o garsoniera, semidecomandata, situata Ultracentral, zona Universitate. Garsoniera este pozitionata la etajul 1 al unui imobil cu 8 nivele, avand lift. Imobilul este mobilat modern si utilat complet. Baia are gresie si faianta moderna. Incalzirea pe timpul iernii se face prin termoficare cu repartitoare Perioada minima de inchiriere este de 1 a...

260 € / lună

Agentia Elegant Imobiliare ofera spre inchiriere o garsoniera, decomandata, situata in cartierul George Enescu, zona Liceul Energetic. Garsoniera este pozitionata la etajul 3 al unui imobil cu 4 nivele. Imobilul este mobilat modest si utilat complet. Baia are gresie si faianta modesta. Incalzirea pe timpul iernii se face cu centrala termica. Perioada minima de inchiriere este de 1 an. Va a...

182 € / lună

ELEGANT IMOBILIARE propune spre inchiriere o garsoniera, semidecomandata si este situata in cartierul Brazda, zona Complexul Vechi. Locuinta este modesta, mobilata si utilata complet. Garsoniera este pozitionata la etajul 4 intr-un imobil cu 10 nivele si blocul dispune de 2 lifturi. Incalzirea pe timpul iernii se face prin termoficare cu repartitoare. Va asteptam la vizionare!

280 € / lună

ELEGANT propune spre inchiriere o garsoniera, decomandata si este situata in cartierul Brazda, zona Regia de Tutun. Locuinta este moderna, mobilata si utilata complet. Garsoniera este pozitionata la etajul 1 intr-un imobil cu 4 nivele. Libera incepand cu 15.03.2024. Incalzirea pe timpul iernii se face prin termoficare.

320 € / lună

Elegant Imobiliare propune spre inchiriere o garsoniera, semidecomandata, situata in cartierul Brazda lui Novac, zona Complexul Vechi. Garsoniera este pozitionata la etajul 3 intr-un imobil cu 9 nivele, avand lift. Locuinta are mobila moderna si este utilata complet. Baia are gresie si faianta moderna. Incalzirea pe timpul iernii se face prin termoficare cu repartitoare. Perioada minima de in...

243 € / lună

ELEGANT IMOBILIARE propune spre inchiriere o garsoniera, semidecomandata si este situata in cartierul Valea Rosie, zona Sectia de Politie. Locuinta este moderna, mobilata si utilata complet. Garsoniera este pozitionata la parter intr-un imobil cu 4 nivele. Incalzirea pe timpul iernii se face prin termoficare cu repartitoare. Va asteptam la vizionare!

380 € / lună

ELEGANT IMOBILIARE propune spre inchiriere o garsoniera si este situata in cartierul Bresti, zona Liceul Sanitar. Locuinta este de lux mobilata si utilata complet. Imobilul este pozitionat la etajul 2 intr-un imobil cu 4 nivele, avand aer conditionat si blocul dispune de lift. Blocul a fost recent construit si beneficiati de toate atuurile unui bloc nou: centrala termica proprie, izolatie termi...

250 € / lună

ELEGANT IMOBILIARE propune spre inchiriere o garsoniera, semidecomandata si este situata in cartierul Brazda, zona Liceul Nicolae Titulescu. Locuinta este modesta, mobilata si utilata complet. Garsoniera este pozitionata la etajul 5 intr-un imobil cu 10 nivele si blocul dispune de 2 lifturi. Incalzirea pe timpul iernii se face prin termoficare cu repartitoare. Va asteptam la vizionare!

250 € / lună

EELEGANT propune spre inchiriere o garsoniera, decomandata si este situata in cartierul Rovine, zona Posta. Locuinta este modesta, mobilata si utilata complet. Garsoniera este pozitionata la etajul 6 intr-un imobil cu 8 nivele si blocul dispune de lift. Incalzirea pe timpul iernii se face prin termoficare cu repartitoare. Va asteptam la vizionare!

230 € / lună

ELEGANT IMOBILIARE propune spre inchiriere o garsoniera, semidecomandata si este situata in cartierul Brazda, zona Inspectoratul de Politie. Locuinta este modesta, mobilata si utilata complet. Garsoniera este pozitionata la etajul 4 intr-un imobil cu 4 nivele, avand aer conditionat. Incalzirea pe timpul iernii se face prin termoficare cu repartitoare. Va asteptam la vizionare!

400 € / lună

ELEGANT IMOBILIARE propune spre inchiriere o garsoniera si este situata in cartierul Lapus, zona Gradinita Pinochio. Locuinta este de lux mobilata si utilata complet. Imobilul este pozitionat la parter intr-un imobil cu 2 nivele. Blocul a fost recent construit si beneficiati de toate atuurile unui bloc nou: centrala termica proprie cu incalzire in pardoseala, izolatie termica exterioara a blocu...