Alege sa lucrezi cu profesionisti in imobiliare
Agentie imobiliara premium in Craiova

Ghid certificat energetic

Ce este certificatul energetic?
Certificatul Energetic (Certificatul de Performanta Energetica) este un document tehnic cu caracter informativ care atesta performanta energetica a cladirii, precum si incadrarea cladirii intr-o clasa de performanta energetica. Cu ajutorul certificatului energetic, beneficiarul obtine date importante privind consumul energetic anual al locuintei, pentru: incalzire, apa calda menajera, iluminat, ventilare si climatizare.

Este obligatoriu certificatul energetic pentru vanzarea apartamentului dumneavoastra?
Da, certificatul energetic este obligatoriu la incheierea unei tranzactii imobiliare de vanzare, reprezinta o obligatie legal? prevazuta in Legea 159/2013, care a intrat in vigoare in 19 iulie 2013.

Cat este valabil?
Certificatul energetic are o valabilitate de 10 ani de la data eliberarii. 

Care sunt clasele certificatului energetic?
In functie de performanta energetica avuta cladirile se clasifica in 7 clase pe o scala energetica, pornind de la clasa A caracterizata prin consumul cel mai scazut de energie, respectiv un consum de pana in 125 de kWh/mp/an, pana la clasa G corespunzatoare celui mai ridicat consum specific de energie, respectiv un consum de peste 820 kWh/mp/an.

Cum il puteti obtine?
Puteti obtine certificatul energetic prin intermediul nostru la:
  • cel mai bun pret;
  • cel mai scurt timp posibil, a doua a zi;
  • cel mai simplu mod, nu trebuie sa va deplasati, venim noi la dumneavoastra acasa si tot noi va aducem certificatul energetic.
Documentele de care avem nevoie pentru realizarea certificatului energetic le vom discuta la momentul respectiv.
Oferim profesionalism si seriozitate maxima, astfel incat obtinerea certificatului energetic pentru fiecare dintre clientii nostri sa se desfasoare in cel mai simplu mod posibil.

Daca considerati ca aceste informatii v-au fost utile si doriti sa fiti la curent cu toate noutatile despre noi, ne puteti da un like la pagina noastr? de facebook aici.
Sunteti interesat de pretul pentru certificatul energetic sau doriti alte detalii?