Alege sa lucrezi cu profesionisti in imobiliare
Agentie imobiliara premium in Craiova

Garsoniera, 2 balcoane, 55 mp, bloc 2024, 1 Mai-Targ

Craiova - 1 Mai 72,020 €
1 1
ID P20228
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide

Descriere

ELEGANT propune spre vanzare o garsoniera, decomandata si este situata in cartierul 1 Mai, zona Targului, cu vedere in fata blocului.
Dispune de o suprafata totala de 55 mp, suprafata utila 42,92 mp, avand 2 balcoane inchise si este pozitionata la parterul unui imobil cu 2 nivele.

Blocul se afla in constructie si are termenul de finalizare anul viitor, 2024.
Beneficiati de toate atuurile unui bloc nou: centrala termica proprie cu calorifere, tamplarie PVC de la Win Salamander, izolatie termica exterioara a blocului si toate utilitatile sunt separate pe imobil (apa, gaze, curent).

Ai posibilitatea in acest stadiu al constructiei sa iti alegi toate finisajele interioare, gresia, faianta, parchetul laminat, obiectele sanitare si usile interioare.
Semnarea antecontractului de vanzare in acest stadiu iti ofera o siguranta pentru: pretul de vanzare stabilit acum este mai mic decat in momentul in care blocul va fi finalizat, pretul nu se va modifica pana la semnarea contractului de vanzare, ai mai multe variante de alegere a locuintei potrivite si iti poti alege finisajele interioare.

La pretul afisat se adauga TVA.
Va asteptam la vizionare!

Facilitati

  • Bucatarie Neutilata
  • Bucatarie Nemobilata
  • Calorifere
  • CATV