Alege sa lucrezi cu profesionisti in imobiliare
Agentie imobiliara premium in Craiova

2 semidecomandate, Craiovita-Materna

Craiova - Craiovita Noua 47,000 €
2 1
ID P333
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide

Descriere

Elegant Imobiliare propune spre vanzare un apartament cu 2 camere, semidecomandat, confort 2 sporit si este situat in cartierul Craiovita Noua, zona Materna, cu vedere in spatele blocului.
Apartamentul este pozitionat la etajul 4 intr-un imobil cu 4 nivele.
Dispune de o suprafata construita de 41,93 mp, iar suprafata utila este de 39,23 mp, avand balconul deschis si pe sufragerie.
Anul de constructie al blocului este 1974.

Apartamentul beneficiaza de urmatoarele imbunatatiri:
- conducta de apa pe scara;
- tamplarie PVC cu geam termopan.
Incalzirea pe timpul iernii se poate face cu centrala termica, teava de gaze fiind pe scara. Locuinta este debransata de la reteaua de termoficare, fiind singurul apartament de pe scara fara centrala termica.

Comisionul perceput de Elegant Imobiliare pentru cumparator este de 2% din pretul vanzarii.

Inaintea vizionarii imobilului se va semna un contract de vizionare si de aceea va rugam sa aveti un buletin la dumneavoastra.
Contractul de vizionare va obliga la plata comisionului catre agentie, doar in cazul incheierii contractului de vanzare si orice legatura cu vanzatorul se va realiza doar prin intermediul agentiei Elegant Imobiliare.

Pentru orice intrebare, nelamurire sau vizionarea imobilului prezentat, va rugam sa ne contactati de luni pana vineri intre orele 09:00 si 18:00.

Facilitati

  • Calorifere
  • CATV
  • Termoficare