Alege sa lucrezi cu profesionisti in imobiliare
Agentie imobiliara premium in Craiova

2 semidecomandate, 73 mp, bloc 2023, Craiovita-Segarcea

Craiova - Craiovita Noua 85,000 €
2 1
ID P17728
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide

Descriere

Agentia Elegant Imobiliare propune spre vanzare un apartament cu 2 camere, semidecomandat, situat intr-un bloc in constructie cu finalizarea in luna februarie 2023.
Apartamentul poate fi transformat in decomandat si se afla la etajul 4 al unui imobil cu 5 nivele.
Dispune de o suprafata construita de 73 mp, suprafata utila este de 56 mp, avand un balcon de 17 mp.
Locuinta este inca in actiunea de finalizare, in sensul ca trebuie sa i se monteze centrala termica si caloriferele, lavoarul, toaleta in baie si usile de interior.

Blocul este finalizat la exterior si finisajele interioare sunt terminate pentru cele mai multe apartamente din bloc care au fost vandute, ca urmare se pot vedea calitatea finisajelor executate.
Blocul este prevazut cu lift.

Apartamentul beneficiaza de:
- centrala termica individuala;
- contorizare individuala pentru toate utilitatile: gaze. apa si curent.
- garsoniera se preda la cheie, complet finisata: gresie, faianta, parchet laminat, usa metalica intrare de calitate, usi interioare si obiecte sanitare;

Comisionul perceput de Elegant Imobiliare pentru cumparator este de 2% din pretul vanzarii.

Inaintea vizionarii imobilului se va semna un contract de vizionare la biroul agentie Elegant Imobiliare si de aceea va rugam sa aveti un buletin la dumneavoastra.
Contractul de vizionare va obliga la plata comisionului catre agentie, doar in cazul incheierii contractului de vanzare si orice legatura cu dezvoltatorul se va realiza doar prin intermediul agentiei Elegant Imobiliare.

Pentru orice intrebare, nelamuriere sau vizionarea imobilului prezentat va rugam sa ne contactati de luni pana vineri intre 09:00 si 18:00.

Facilitati

  • Bucatarie Nemobilata
  • Calorifere